Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.01.2015 16:27:35 - oldpoutnik

Vlády v zemích EU budou muset změnit...

S Vaším článkem víceméně souhlasím, ale... Dokud budou ve Vaší straně lidé typu p.Dientsbiera s jeho neuvěřitelnými názory a "pracovní činností", tak se nemůžete divit, že nebude pro spoustu lidí důvěryhodná... Také akce odstřihnout Duchcovskou buňku ČSSD od strany, protože se spojila s Dělnickou stranou je více než úzkoprsé... Žádné řešení tamních problémů ze strany vlády, prostě se raději distancuje od jedné své pobočky... Proč si myslíte, že lidé v Duchcově i jinde volí extrémisty? Sám si v článku tak trochu odpovídáte, ale bohužel vláda jako taková před tím znovu a unovu zavírá oči - protože někteří lidé už nevěří, že jim vládnoucí strany od prava doleva opravdu chtějí pomoci... Raději budou ustupovat Romům, muslimům... a českého občana nechají napospas... aspoň tak se jeví politika mnoha občanům... Rád bych, stejně jako Vy, aby ten selský rozum začali hlavně používat naši politici... Často se totiž spíše nabízí Vámi také užitá otázka "Komu ku prospěchu?"...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2015 7:26:24 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za Váš komentář, se kterým lze souhlasit. Opravdu je důležité řešit nakupené a stále odkládané problémy. Ale bez jasné a pravdivé analýzy příčin těchto problémů k tomu nedojde. Co se týká reprezentantů ČSSD, tak já osobně jsem rád, že je máme pestré. Je to tím, že sociálně demokratické hnutí zahrnuje velké množství názorů a ideálů, které spojuje svoboda, spravedlnost a solidarita. To, co já vyčítám některým politiků je to, že upřednostňují témata, která nejsou tak důležitá pro většinovou populaci. To ale neznamená, že pro minority nejsou důležité. Zrušení MO v Duchcově je jistě radikální postup, ale problém nastal v tom, že KVV ČSSD nic neudělal. Chápu, že na severu Čech je sociální situace složitá a proto jsem v úvodu říkal, že je nutné problémy řešit a ne před nimi zavírat oči. Ale to není pouze úkol vlády, ale zejména kraje a jednotlivých obcí.