ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2015 10:31:16 - zuzana

senát

Pane senátore, vy jste mezi svými kolegy taková rarita a ani nejste člen žádného senátního klubu. Není to pro vás nevýhoda? a můžete napsat 3 věci, který byste chtěl jako senátor dotáhnout dokonce? O co se zasadíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2015 5:54:12 - Ivo Valenta
Dobrý den,
ba naopak si myslím, že fakt, že nejsem členem žádného senátního klubu, může být pro mne velká výhoda. Na jedné straně díky tomu, že nejsem vázaný žádným „stranickým diktátem“, na straně druhé mi moje nezávislost také umožňuje otevřeně diskutovat se všemi politiky napříč celým politickým spektrem. A pokud jde o Vaši druhou otázku, určitě bych chtěl dotáhnout do konce více než jen tři věci. Co nevidět spouštíme Slovácký rozvojový fond na podporu malých živnostníků na Slovácku, dokončujeme pravidla stipendijního fondu, v rámci kterého budu rozdávat mezi talentované studenty svůj senátorský plat, aktuálně pomáháme zemědělcům ze Slovácka se žádostmi o dotace z fondu rozvoje venkova. Budujeme Slováckou tržnici, diskutuje s místními farmáři, jak změnit legislativu, aby nebyli buzerování např. za pořádání tradičních zabijaček. Velmi intenzivně chci pomáhat s prosazováním dlouhodobě stabilního financování sportu. A také budu hlasitě kritizovat všechny nápady na zbytečné posilování role státu na úkor svobody každého z nás.
Ivo Valenta
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE