MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2011 22:25:17 - Hanna Schmidt

Odpověď

Proč, pane doktore, podporujete vykořisťovatele typu A. Babiš, tomu nerozumím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2011 0:55:07 - MUDr. Jan Hýsek
 A pan Babiš je vykořisťovatel a nebo dává práci tisícům lidí, kteří živí tisíce rodin?
Stav naší společnosti je podle mého názoru nadále jen těžko udržitelný. Musí se něco stát a samo se to neudělá. Pan Babiš možná není naprosto ideální kandidát na iniciátora či vůdce občanského hnutí. Jenže na rozdíl od mlčící většiny něco dělá, něco naprosto otevřeně říká, riskuje útoky a kritiku z různých stran a ještě je ochoten do toho vložit svoje vlastní peníze. A nyní mi ukažte někoho v tomto státě, kdo k tomu takto přistoupil a má takový vliv. Nevidím nikoho.
Pana Babiše jsem si asi hodinu vyslechl a přesvědčil mne, že to myslí přesně tak, jak to říká. A věřím mu, že se nejedná o nějaký byznys plán ve stylu VB. A že má upřímnou snahu něco změnit k lepšímu. A na většinu věcí, které říkal, mám zcela stejný názor. 
Výzvu ANO 2011 podporuji a této iniciativě dávám velkou šanci na úspěch. Tedy pokud se do toho zdravé jádro společnosti zapojí. Nevidím v této zemi jinou sílu a jinou páku, která by dokázala situaci výrazně a v horizontu pár let zlepšit. Ukažte mi ji. Rád si vyberu ze dvou možností.