Jozef Regec

Strana PRO Jihomoravský kraj
  • PRO
  • Černá Hora
  • zastupitel městyse
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2011 17:45:08 - Ten, který volí pravidelně (Dr. Jan Hájek)

Otázka na aktivitu senátorů

Všímám si hlavně z novin (HN, LN a Parlamentní Listy), že o mnoha senátorech není ani vidu, ani slechu. Už jsem si to říkal dříve a chtěl bych se zeptat taky ještě vás. Nemyslíte, že u některých je to účel?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.11.2011 15:51:52 - Jozef Regec
  Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Vážený pane doktore,

nemohu říci, jestli je u některých senátorů účel nebýt příliš vidět a slyšet. Podle mého názoru by se měl Senátor aktivně zapojovat a řešit problémy ve svém regionu, jezdit a podporovat důležité akce, být k dispozici lidem v regionální kanceláři atd. V Senátu zase má být připraven diskutovat o zákonech v rámci výboru, kterého je členem, a být přítomen pléna Senátu, kde se o těchto zákonech rozhoduje. Nemyslím si, že hlavním účelem senátora je být viděn a slyšen, byť by to tak v jisté míře také mělo být. Každý zvolený senátor by si měl být vědom toho, že byl lidmi zvolen proto, aby svoji práci dělal pořádně. Podle toho se snažím svoji funkci vykonávat a také o tom voličům dávám vědět na svých webových stránkách, sociální síti Facebook či na tomto profilu Parlamentních listů. Za každé dotazy a připomínky jako je tento jsem rád, protože si myslím, že tato funkce je o vzájemné komunikaci mezi lidmi a jejich zástupci.