MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2011 22:51:51 - Leo Katz

Odpověď

Pane doktore, co říkáte na pana Staňka a jeho benzínovou aféru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2011 0:04:12 - MUDr. Jan Hýsek
 Netušil jsem, že se dá V Hradci Králové tankovat zadarmo. Proč se to dozvídám jako poslední? Také bych si rád natankoval!
Jinak se přiznám, že si to zatím jako celek netroufám hodnotit, protože nemám dostatek info a nejsem do toho zasvěcen. Čerpám stejně jako všichni z medií a od našich dvou zastupitelů DOMA V HRADCI. Nicméně musím přiznat, že jsem byl z důvěryhodného zdroje upozorňována na černotu na letišti již někdy před rokem. Více jsem toho ovšem nevěděl a ani se po tom nepídil.
Ale víte co? Mne už ty kauzy ODS vlastně vůbec nepřekvapují. To je jako na běžícím pásu. Z tohoto přístupu ke správě věcí veřejných se stává standard. Překvapuje to ještě někoho? A není to jenom ODS. I jiné strany mají máslo na hlavě. Posledních pár let ovšem ODS jednoznačně vede, toho si snad musel všimnout každý. 
Snad jenom pro připomenutí z Hradce Králové:Poslanec ODS Pavel Staněk tankoval naftu bez placení, ukázal audit na letišti v Hradci Králové , 
Všetečka (ODS) - Skandály proslulého Všetečku stíhá policie ,Boris Herman (ODS) a podivný sponzoring v Hradci Králové