JUDr. Pavel Staněk, MBA

advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2011 22:37:35 - Jan 1

Děkuji za Vaše slova

Dobrý den, pane Staňku,

Vzhledem k současné situaci, ve které jste, Vám fandím. Zároveň mě zajímá, zda-li jste lepší než ostatní a odpovíte mi na můj dotaz. KDO SI MYSLÍTE, ŽE ZA ÚTOKY NA VAŠI OSOBU JE?
V příspěvku, ktery jsem o Vás četl, jste působil sympaticky a měl jsem dojem, že byste mohl mít pravdu. Nyní se ukáže jakou roli věnujete komunikaci s Vašimi voliči. Možná je to pouze zkouška nebo taky ne. Jste ve své funkci díky voličům, tak věřím, že nás nezklamete a nejste jen dalším nabubřelým politikům. Děkuji, teď je to už Jenom na Vás.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2011 14:18:32 - JUDr. Pavel Staněk, MBA

Musím říci, že každé povzbuzení mi teď dělá dvojnásobnou radost. Vážím si, že jste mi napsal. Nevím přesně, kdo se za útoky skrývá, ale charakter informací jasně ukazuje na regionální politiku, tedy regionální politiky současné, či bývalé. Pravdou je, že jsem pro letiště pracoval intenzivně a o to více mě útok z této strany mrzí.

Děkuji a jsem s pozdravem

P. Staněk