Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2011 19:24:07 - Josefka.Novakova

Nepočítám s tím.

Budete kandidovat znovu na hejtmana Kraje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2012 10:55:28 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz.

Dlouhodobě deklaruji, že se svojí kandidaturou na hejtmana nepočítám.

Musím zároveň přiznat, že v poslední době tlak od mých kolegů na to, abych svůj názor změnil enormně zesílil.

Osobně jsem přesvědčen, že je třeba se snažit dělat věci tak, aby bylo možné je dělat pořádně a naplno. Dnes se ve sé práci soustředím zejména na regionální rozvoj, regionální politiku, energetiku, bezpeřnost a veřejnou správu a velmi dobře mi do této činnosti zapadá senátorství, má práce na pozici předsedy Výboru pro reginální rozvoj Kraje Vysočina a má výuka (dvě hodiny týdně) Regionální politiky a rozvoje na vysoké škole v Jihlavě. Je mi jasné, že si nyní asi řeknete, že toho stejně dělám až moc. Je to prabda, ale všechny ty věci se navzájem doplňují a umožňují mi, být na tom dobře teoreticky a zároveň si zachovat spojení s praxí a realitou. Již se mi to mnohokrát vyplatilo.

Kandidatura na hejtmana by znamenala, že bych toto vše musel zásadně omezit a vydat se zase úplně jiným směrem. Mým cílem je ale nadále aktivně v krajské i komunální politice na úrovni zastupitele nadále fungovat. Samozřejmě vše záleží na voličích a nominacích v rámci ODS.

Miloš Vystrčil