Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 11:34:11 - jinesta

Pane Foldyna

Dobrý den, sleduji vaše názory a vyjádření a zvláště ta , která se týkají situace na Ukrajině jsou mi velmi blízká. Vždy jsme celá rodina volili ČSSD, teď máme velké problémy s lidmi jako je ministr Zaorálek, Dientsbier, dle mého soudu lidé, kteří svoji politikou ohrožují zájmy drtivé většiny naší společnosti. Myslíte si, že jsou to lidé na svých místech, já o tom velmi pochybuji, spíše si myslím, že se zaprodali západu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2015 14:05:02 - Jaroslav Foldyna

Vážená/ý Jinesto,

v otázkách a postojích k Ukrajině a zahraniční politice často s ministrem zahraničních věcí diskutuji a polemizuji. Stejně tak polemizuji s Jiřím Dienstbierem o jeho postojích. Nicméně vnímám dopady jejich vládní odpovědnosti, která je zřejmě až přes příliš limituje v názorech a někdy jsou opravdu jejich názory rozdílné od názorů některých voličů a členů ČSSD. Proto je dobré, že lidé, stejně jako Vy, dávají najevo svůj vlastní názor, a tím nutí zmíněné k tomu, aby nad svými postoji přemýšleli a zohlednili to, že členové a voliči sociální demokracie vycházejíc z historické zkušenosti mají v některých věcech poněkud odlišný názor. Na druhou stranu musím říci, že jsme v diskusi s oběma kolegy schopni najít i kompromisní postoje, což bychom s Karlem Schwarzenbergem jen těžko hledali.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna