MUDr. Jitka Chalánková

  • Prostějov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 12:56:42 - jonjar

Norsko - pěstouni

Dobrý den paní doktorko.
Přečetla jsem na internetu vše dostupné o případu paní Michalákové.
Jako matka 2 dětí jsem hluboce otřesena praktikami BV.Považuji to vše nejen za nešťastné,ale vyloženě za trestuhodné. Troufám si to přirovnat k praktikám nacistů a komunistů-paní Michaláková je vinna bez prokázání její viny a dle toho je s ní jednáno ze strany norských úřadů.
Můj dotaz:odebírání dětí biologickým rodičů je propracováno, aplikováno a dodržováno zcela perfektně. Jde z toho mráz po zádech.
Jak je to ale s odebíráním dětí pěstounům, kteří se neosvědčili (přestože prošli zdarma školením v délce 30 hodin). Nikdo české veřejnosti nemůže tvrdit, že jsou všichni pěstouni dokonalí,bezchybní. Existují případy násilných úmrtí dětí v péči pěstounů, jak pak postupuje BV?
Za celou naši rodinu si přeji co nejostřejší postup proti BV, širokou medializaci jejich praktik a to hlavně v Norsku (s ohledem na intimní věci o dětech ukradených BV). Neuvažuje se o demonstraci?
Děkuji. Hana Jonáková




Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.