ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2015 11:10:00 - petas999

Grémium

Zdravím, zaslechl jsem, že jsou nějaké problémy v Moravskoslezském kraji? Mohl byste se k tomu rozsáhleji vyjádřit? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.01.2015 13:28:39 - Ing. Karel Fiedler
Hnutí Úsvit doplatilo na dosavadní neochotu svého vedení budovat svou strukturu na základě jasně daných pravidel pro všechny dosavadní členy i příznivce, neochotu přijímat nové členy ( kteří by se naopak těmito pravidly pak museli řídit ). Naprosto volná "ne-struktura" bez pravidel je podhoubím pro nedorozumění i konflikty zájmů. Problémy se pak logicky vyskytly na více místech a v krajích, a v Moravskoslezském se určitě netýkají kraje jako celku. Právě včerejší, a myslím že úspěšný ples Úsvitu s partnery v Třinci, to velmi dobře dokládá. A grémium, dle názvu vašeho dotazu, mimochodem není definovaným prvkem hnutí. Jsem ale přesvědčen o tom, že poslanecký klub hnutí Úsvit, společně se svými příznivci, je schopen se s problémy vyrovnat a nastavit správnou formu dalšího fungování.