Ing. Mgr. Miroslav Poche

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2015 9:15:22 - diktator

Dotaz

Dobrý den, Poche, nemám slov, ty vaše bláboly se nedají ani číst !!!! Předložte alespoň jeden jediný důkaz, že region destabilizují Rusové, alespoň jeden. Taky jsem na Ukrajině nebyl a nemůžu s určitostí říct, že tam není dobrovolník z Ruska na straně domobranců, naopak, tomu věřím, ale tvrdit že by Rusko úmyslně destabilizovalo Ukrajinu, či jiný okolní stát, hm, to je silné kafe, to máte jistě pádné důkazy. Mimochodem, doufám že politici jako vy půjdou hrdě do první linie, až se ten konflikt rozhoří na mezinárodní scénu a nejlépe s americkou vlajkou v ruce. Vy jste ing., jistě vzdělaný člověk :-), tak mi napište kolik mělo Rusko konfliktů od skončení druhé svět. války a kolik Američané. Určitě zajisté víte, jak to bylo skutečně v Jižní Osetii atd., nemá smysl se dohadovat. Mně osobně je mnohem bližší Rus než Američan a vůbec se mi nelíbí, že je naše země vazalem Američanů, NATO a EU, pevně věřím, že se jednoho dne k moci dostanou lidé, kteří svoji zem milují. Miroslav Pavel, Rokycany.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 13:49:52 - Ing. Mgr. Miroslav Poche

Dobrý den, pane Pavle,

 v říjnu minulého roku jsem byl jako pozorovatel při předčasných ukrajinských volbách. Sami Ukrajinci v těchto volbách ukázali, že chtějí směřovat spíše na západ než na východ. Podle mnoha pozorování, je možné vyčíst vliv Ruska na východní separatisty, např. co se zbraní týče. Míra agrese státu se nemusí nutně měřit zahraničními vojenskými konflikty. Rusko vyvíjí svou agresi především politicky, ať se již jedná o dodávky plynu nebo například přelet ruských bombardérů loni nad územím Nizozemska. Aktuálně je důležité zajistit dohled OBSE nad východním územím, ale také dodržováním Minských dohod.