Ing. Mgr. Miroslav Poche

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2015 10:13:24 - bartez

Pane M. Poche

Dle vašeho vyjádření to vypadá že o zahraniční politice a celkovém světovém rozhledu nevíte vůbec nic ! Jak je možné že za podpory Maidanu jak našich politiků ( Schw. Štětina ) i politiků EU a USA jste dopustili násilné svržení demokratické vlády a prezidenta Ukrajiny ? Není naprosto pochyb že se jednalo o nedovolené vměšování do jejich vnitřních záležitostí a jednoznačné porušení demokratických principů ! Jaceňuk na jaře poslal proti svému obyvatelstvu Kyjevské bandy s děly a bombardéry . Podívejte se někdy na YOU TUBE aby jste byl trošičku v obraze . Nebo ještě stále věříte profláknuté CIA ? Když Srbsko poslalo vojsko na kosovské Albánce tak jste povolily bombardovat Bělehrad . PROČ za to samé není bombardován Kyjev ? Musíme dělat pouze to co řekne Amerika ? Nebojíte se veliké války ? Jestliže ano tak nekývejte na kdejakou blbost válečným jestřábům , Zadolárkům , Štětinům , Schwarzenbergům atp. . Díky za odpověď !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 13:47:43 - Ing. Mgr. Miroslav Poche

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Svržení prezidenta Janukovyče proběhlo bez jakéhokoliv vměšování západních zemí. Nově zvolený premiér Jaceňuk vyslal armádu na východ země, kvůli vyostřeným bojům místních separatistů, nikoli aby ohrožoval nevinné občany. Situace v Srbsku byla poněkud odlišná, zde šlo hlavně o etnický konflikt, nikoli o územní, resp. mocenský konflikt, o jaký se jedná momentálně na Ukrajině- Otázka bombardování Kyjeva tedy není na pořadu dne.