Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2015 8:28:14 - Lajdajan

NATO jako obranná aliance??

Dobrý den, omlouvám se, ale nemohu s vámi souhlasit. NATO už dávno není obrannou aliancí, ale porušuje veškeré dohody, které dalo bývalému sovětskému svazu a to: nerozpínat se směrem na východ do zemí bývalého sovětského svazu. A co dělá nyní? Buší na vrata Rusku! Takže logickou akcí Ruska je obrana. Svoji zem oni nikdy nevydají i kdyby se NATO tvářilo sebemírumilovněji.
NATO se změnilo na agresivní bestii a loutku USA a jestli nepřestanou se svými provokacemi a výpady směrem k Rusku, tak ano máte pravdu, měli bychom se začít obávat Ruska.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2015 19:20:58 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Rusko zabrané území nemá, zejména ne nikým z NATO. Několik sousedních zemí na svém území Putinovy vojáky má (je úplně jedno, jestli to vydávají za dovolenou s tanky a zbraněmi jen z nějakých půjčoven, či co jiného). 
Rozpínání NATO nevidím žádné - například ČR do NATO ze svého rozhodnutí vstoupila. O ČR nebudou rozhodovat pohrobci Sovětského svazu, ale legitimní orgány ČR s mandátem od občanů ČR, nikoli od Putina.
Jiří Zlatuška