Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.01.2015 11:48:31 - bartez

Paní D.Váhalová

Zajímalo by mne z jakého záhadného důvodu jste jako PS RE razantně nepostupovali proti násilnému a nedemokratickému svržení vlády na Ukrajině ? Proti nehoráznému, násilnému a podvodnému hlasování v parlamentu Ukr. . Dějí se tam celou dobu nehorázné věci které nemají s demokratickými principy absolutně nic společného . Vás o tom neinformuje CIA ani Americké NATO ? Oni jsou proslavení pravdomluvností ? Nikdo z vás ani neprotestoval na jaře minulého roku když Jaceňuk poslal vojsko s děly a bombardéry na své civilní obyvatelstvo ! Jistě víte sama že bych takto mohl ještě dlouho pokračovat . Ale jsem skálopevně přesvědčen že obvińujete neustále Rusko BEZ JAKÝCHKOLIV DŮKAZŮ všechna obvinění jsou založena pouze a jenom na základě " jedna paní povídala " ! Styďte se a my se budeme kvůli vám proamerickým chytrolínům těšit na válku ! Jste opravdu tak hloupí a nebo tak dobře dolary placení ? Děkuji za odpověď . I když tomu nevěřím !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2015 11:36:17 - Mgr. Dana Váhalová
Konflikt na Ukrajině se stále více vyhrocuje a je velkou hrozbou pro mír v Evropě. Právě proto je potřeba se vyvarovat zjednodušeného a jednostranného pohledu na tuto krizi.

Situace je nesmírně složitá a ani jedna ze stran konfliktu není bez viny.

Svržení vlády na Ukrajině proběhlo velmi nestandardním a násilným způsobem a pod tlakem

ultrapravicových  uskupení, části tzv.Euromajdanu. Jejich cílem bylo získání vlivu na silové struktury. Na druhé straně Rusko připojilo Krym k Ruské federaci a nese tím tak také část viny za eskalaci tohoto konfliktu.

Jedná se mocenské zájmy, ale těmi kdo na to nejvíce doplácejí jsou obyčejní lidé, protože

vzájemné odstřelování přináší větší a větší oběti z řad civilního obyvatelstva.

Je potřeba jednat a zastavit vojenské operace, nikoli dodávat Ukrajině zbraně.