Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2015 21:55:20 - lubkoo

Pane poslanče

Stále se oháníte anexí Krymu Ruskem. Pokud by jste měl zájem, informace si najdete. Obama před dvěmi dny přiznal, že provedli změnu vlády v Kyjevě. Před tou vaší anexí na oficiálních stránkách ministerstva obrany USA bylo výběrové řízení na přestavbu ruských vojenských objektů na americké, přestože byly pronajaté RF na 50 let. V Kyjevě vládnou fašisté, kteří umí jen bombardovat civilní objekty, což potvrzuje i OBSE. Kecy o ruské armádě popřel jeden z velitelů okrowerhmachtu. Dalo by se pokračovat hodně dlouho. Je to vaše hloupost nebo neschopnost? Ten kdo podporuje fašismus se stává sám fašistou a

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.02.2015 11:03:55 - Ing. Antonín Seďa
 OPravdu nevím, kde berete takové dezinformace. Já trvám na svých slovech, která jsou podložena fakty. Pokud si myslíte, že 100 000 Ukrajinců žijících a pracujících v naší zemi jsou fašisté, pak Bůh s Vámi. Tak jako na Ukrajině, tak i v RF existují nacionalistické skupiny a bojůvky, které zřejmě Vy označujete za fašisty. Pokud se týká o anexi Krymu, nechápu, jak naši lidé, kteří zažili okupaci armád Varšavské smlouvy v roce 1968, nemohou pochopit, co se děje na Ukrajině.Ukrajina má legitimní vládu a prezidenta, kteří vzešly z voleb a jako nezávislý stát má právo bojovat na svoji svrchovanost a celistvost. Pokud já jsem hloupý, pak jsou zřejmě hloupí nejen Američané, Kanaďané a představitelé všech evropských zemí, kteří si myslí přesně to co já. Je potvrzeno z několika zdrojů, že RF a její vojenské jednotky dodávají na východ Ukrajiny těžkou techniku a že tzv. "dobrovolníci" z řad ruských vojáků a občanů působí na Ukrajině. Mně, tak jako všem občanům je líto, že na tuto politiku a občanskou válku doplácejí obyčejní lidé. Ale prosím nepodléhejte obrovské dezinformační kampani, která se šíří Evropou. Nevím, ale Ukrajina není částí Ruské federace a opravdu si nemyslím, že by sami Ukrajinci neměli rozhodovat o své budoucnosti. To je i o vstupu do EU či NATO. Přece všem musí být jasné, že současná Ukrajina bezpečnostně, ekonomicky i sociálně nemůže splnit asociční smlouvy či podmínky vstupu. A závěrem se ohrazuji, že mě osočujete z podpory fašismu. Zřejmě vůbvec nevíte, co fašismus byl a co způsobil.Chce to méně ideologie a více faktů.