Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2015 10:41:57 - Jeroným Pražský

Moskevský institut tedy nejspíše ne, ale komunistický prominent ano?

Jak vídíte tak se stále učím a nenechám se někým krmit jak se domíváte. Nicméně jste mi na můj dotaz neodpověděl. Opravdu se domíváte že jste ten správný člověk, který může kritizovat Putina? Není to jenom "lezení do zadnice" západním mocipánům - vašim novým chlebodárcům. Přijdete si opravdu z demokratického hladiska kompetentní k zastupování občanů v mezinárodním prostoru ovládaném nadnárodními korporacemi, nebo je to jen klamání tělem, abyste si se zase zavděčil americkým a německým pracháčům jak jste to udělal v Česku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2015 10:21:11 - Pavel Telička
Dobrý den, nevidím důvod, proč bych se nemohl na adresu Putina vyjadřovat. Myslím, že se ode mne očekává, že budu zaujímat stanoviska. Já je zaujímat chci a  budu a nehodlám si počínat tak, abych byl populární a sklízel politické body. Do politiky jsem šel mj. proto, že se mi za každou cenu líbivá politika příčí. Nejsem tedy člověk, který se snaží někomu zalíbit a popřít své názory a stanoviska, navíc jsem dávno prokázal, že žádné chlebodárce nepotřebuji, v pohodě se uživím mimo politiku, a to i lépe než v ní. Možná Vás to naštve, ale ano, i přes svůj sebekritický naturel se za kompetentního člověka považuji a už jsem to mnohokrát prokázal. PT