Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2015 20:45:00 - Jaroslav Mencl

Jak dlouho ještě?

Jste podle mně placeným agentem Světovlády. V řadách ČSSD je vás více. Hlavní slouha Špidla vás vybírá. Co na vás mají, že jste se nechal najmout?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2015 15:46:36 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Mencl, nevím kde berete své přesvědčení o nějakých agentech. Já na rozdíl od Vás a od drtivé většiny politiků mám bezpečnostní prověrku na přísně tajné a mohu Vás ujistit, že jsem nikdy nebyl a nebude tajným agentem. To za prvé. A za druhé, Vladimír Špidla byl a je slušný člověk a v současné době je šéf poradců pana premiéra. A já osobně nepůsobím u nikoho ani jako poradce, ani jako "nájemný" pracovník. Jsem poslancem Parlamentu ČR a snažím se plnit své úkoly. Mohu Vás ujistit, že na rozdíl od mnoha mluvků konám a hájím zájmy naší země. To Vám mohou potvrdit například představitelé Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu či Asociace leteckých výrobců. A také pomyslně kopu za práva a svobody mých spoluobčanů a to nejen v poslanecké sněmovně, ale i v zastupitelstvu města Uherské Hradiště. Proto Vás prosím, aby jste vážil svá slova a držel se faktů.