Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2015 21:43:35 - Chucpe

Pane Foldyno děkuji za kritiku Šojdrové,

Když to nikdo jiný neudělá někdo to udělat musí. Zatímco vláda za našimi zády dodává na Ukrajinu tanky a drze se nám při tom směje do očí a zatímco ČNB opět devalvovala Korunu a zase tak oškubala všechny české občany, České televizi nestálo za to aby se o těchto skutečnostech alespoň krátce zmínila. A této soudružce dá půlhodinu aby tam plýtvala našim zaplaceným veřejnoprávním časem těmito slaboduchými bláboly? Kdo tyto hosty schaluje a kde je ta slibovaná objektivita kterou se oháněl 4.2. na srazu party z RRTV pan Dvorák?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 13:53:32 - Jaroslav Foldyna
 Vážený Chucpe,

děkuji za Váš názor. Dovolím si jednu opravu, vláda tanky na Ukrajinu nedodává, některé dílčí dodávky zbraní realizovaly soukromé firmy. Nebyly to však tanky a věřím, že ani vláda tanky a podobné zbraně dodávat nebude. V oponentuře paní europoslankyni jsem chtěl naznačit, že náš národ má páteř a paměť. Nic víc, nic míň.

Děkuji a s pozdravem

Jaroslav Foldyna