Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2015 18:46:14 - Venda-jogista

ukrajinská armáda v. separatisté

Díky za odpověď.
Ptal jsem se na motivaci těch či oněch. Když pominu tam i tam zájmy mocných, oligarchů, je ukrajinská armáda tou, která má motiv porazit, dobýt území a dobít i lidi tam. Ti druzí mají motivaci v obraně. Svých rodin, dětí, škol, území, jazyka, tradic a hodnot. Nechám na Tobě, co je cennější a z pohledu křesťana žádanější.
Dnes jsem našel výzvu patriarchy.

Mítink žen proti válce
Tímto vyzývám všechny ženy Ukrajiny, aby v každé vesnici i městě organizovaly a konaly mítinky proti válce, dokud nebude mír!

Drahé ženy, chcete, aby váš manžel, syn, otec, bratr zabíjel a sám byl pak zmrzačen či zabit, protože to je přáním velvyslance USA a oligarchů?

Konejte rovněž manifestace před budovou velvyslanecství USA v Kyjevě. Ať velvyslanec a všichni, kdo odtud řídí válku, jsou z Ukrajiny vykázáni.

Ženy Ukrajiny chtějí život, a ne smrt!

Všem ženám - mírotvorkyním žehná

+ Eliáš, Patriarcha Byzantského patriarchátu

Jak se na to dívat?

V.Žáček, KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2015 11:07:21 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vašku,děkuji za dotaz.
Ten konflikt se stává už naprosto nesmyslný, protože například při bojích o letiště v Donecku, které je vrakem, zemřeli desítky lidí. Osobně si myslím, že čím déle tento konflikt pokračuje, většina obyčejných lidí si přeje mír. Čtu na sociálních sítích ty diskuse Ukrajinců a Rusů a jsem přesvědčen o tom, že se jim už ta válka zajídá.
Jinak válka neposlouží nikomu. Ani Putinovi, ani někomu jinému. Ale to víme oba.
Krásný den přeje Tom