ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2015 0:14:34 - Mojmír10

Tak nevím.

Pane magistře, vypadá to, že jste se nepotatil, jak se říká! Váš otec poctivě kopal a kope dlouhá léta za komunisty a udělal kus práce pro občany, za což mu náleží uznání. U Vás mne zajímá, co vlastně máte tím přebíháním za lubem, od Vás bych čekal, že máte jasno s přimknutím k panu Okamurovi a pokud jste to vše vzal jen jako výtah do politiky, tak jsem z Vás zklamán. Vše ostatní v podstatě chápu dobře.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2015 10:31:04 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za dotaz, ale velice se pletete. Nikdo nikam nepřebíhá, nikdo neodchází, a program se nezrazuje.
JEdiné co se stalo bylo to, že klub se většinově usnesl na vizi směřování, která zahrnuje vznik strany do které budou moci konečně vstupovat členové. Já člen Úsvitu nejsem, tudíž nikam neodcházím, stejně jako většina poslanců klubu. To že chceme založit zastřešující stranu, která v sobě bude integrovat i jiné subjekty je myšlenka Tomia Okamury, kterou jsme pouze uspíšili a pokoušeli se naplnit.
O puč se nejedná ani náznakem. Proběhlo demokratické hlasování a Tomio nepřijal jeho výsledek, což je škoda. Proběhlo hlasování v předsednictvu strany , kterého jsem se pochopitelně neúčastnil a i tam to dopadlo 4 :1 ve prospěch této vize. A pak zničeho nic vyšel Tomio s tou tiskovkou o puči. To je naprostý nesmysl.
A ještě o jednom si popřemýšlejte, naprosto všichni co kdy historicky provedli podobnou změnu tak v politice skončili a já říkám, že jsme to udělali s plným vědomím této skutečnosti. Je to také o zachování čistého morálního kreditu. Nelze souhlasit s věcmi které jdou proti mému nejhlubšímu přesvědčení. A díky tomu si myslím, že zrovna můj otec bude hrdý na to jak mne vychoval. Páteř se ohýbat nesmí (jinak než čistě medicínsky:) ).
Krásný den