ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2015 9:36:59 - yxchyvyz

přeběhlíci

Chcete založit jakousi novou stranu. Není to podvod na voličích, kteří vás zvolili za Úsvit? A proč jste Okamuru hodili přes palubu? A kde nyní chcete brát finance na provoz strany a třeba i kampaň pro volby. Myslím, že hlavním mecenášem byl právě Okamura a jeho kontakty

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 11:41:47 - Marek Černoch
 Dobrý den. Tento krok je právě v zájmu voličů. Za rok a půl existence Úsvitu nepřijalo toto hnutí žádné nové členy. Je jich stále devět. Voliči, kteří se do aktivit hnutí chtěli aktivně zapojit, byli odmítnuti. To přece není správné. K vyřešení tohoto stavu neexistovala vůle. Zároveň se Úsvit naprosto zásadně vzdálil svému programu přímé demokracie. Proto je alternativou vznik nové, čisté, průhledné strany, která bude maximálně otevřená v ohledu členství a samozřejmě bude pracovat i s programem přímé demokracie. Tomia Okamuru jsme rozhodně přes palubu nehodili. Naopak jsme mu nabídli spolupráci. O otázce financí nebyla ještě řeč. Teprve nyní začínají jednání o podobě nové strany, která koordinuji v souladu s poslaneckým klubem. Otázka peněz je tak momentálně opravdu předběžná.