ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2015 10:31:26 - Klaret

Jste hochštapler?

Prezentujete se jako dopravní pilot. jaké bylo vaše vzdělání před údajným absolvováním střední průmyslové školy dopravní v roce 2008? Jakou licenci pilota máte? Kolik jste nalétal kilometrů? CCA a.s. se zabývá stavebnictvím, jak jste tam mohl létat? Valnetis Air resp.Valnetis Group má 5 zaměstnanců a získala povolení pro let.činnosti pro vlastní potřebu až 2.1.2013. Aerojob zajišťuje výuku pilotů kvalifikovanými pracovníky-jak je možné, že vám umožnila pracovat na pozici ATPL, když zřejmě nemáte ani potřebnou praxi ani vzdělání? Jsou informace o vás na wikipedii pravdivé? Z jakého důvodu uvádíte veřejnost v omyl?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2015 17:50:07 - Marek Černoch
Nevím co k takovému dotazu napsat. Tak jen: Před střední školou je škola základní. Mám licenci ATPL (Air Traffic Pilot Licence) - licence dopravního pilota, CPL (Commercial Pilot Licence) - licence obchodního pilota, typovou zkoušku na Boeing 737-300/900. Kolik kilometrů jsem nalétal opravdu nevím, ale myslím, že hodně. Teoretickou výuku může provádět ten kdo má již zmíněné ATPL, létal jako dopravní pilot (jde o zkušenosti) a složí zkoušku. Co se týče letů pro vlastní potřebu, tak získání licence a budování letecké společnosti je poměrně složitá práce a poslední dotaz - Czech Connect Airlines není stavební firma. Díky za váš dotaz.