Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2015 12:02:49 - petas999

Pár dotazů...

Objevily se informace o vašem jednání na hradě s panem Velebou? Můžete se k tomu vyjádřit? A četl jste vyjádření od paní Samkové? Jsou alespoň některé výroky pravdivé? Zaujalo mne například odmítavé stanovisko k bližší spolupráci s Nigelem Faragem. A ještě poslední dotaz: Kdy je reálné, že bude Úsvit skutečně nabírat členy? Děkuji za odpovědi a přeji hezký den :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 19:02:27 - Ing. Radim Fiala
Na Pražském hradě jsem nejednal s panem Velebou a omlouvám se, nečetl jsem vyjádření paní Samkové. Paní doktorky Samkové si vážím jako člověka i právníka. Nevím proto o jaké a čí stanovisko mělo jít, osobně však sdílím s panem Faragem tu část jeho politických názorů, která se týká fungování Evropské unie. Je to neefektivní byrokratický kolos, se kterým je třeba něco dělat. Ve věci příjímání nových členů jsou návrhy Tomia Okamury, které podporuji, odmítány tak zvanými pučisty. Mohu vám ale říct, že jsem pevně přesvědčen o tom, že možnost aktivního zapojení naších příznivců do politiky se blíží. Chceme prosazovat naší politiku společně s našimi příznivci a najdeme cestu, jak tuto věc vyřešit.