Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2015 15:27:42 - adamickova

stínová vláda

Údajně byste měla být stínovou ministryní zahraničí ANO. Je to pravda? Jakou proto máte průpravu/vzdělání? A jak byste hodnotila současného ministra? Co byste, kdybyste mohla, dělala jinak? Také mě zaráží, že jste původně ČSSD za vytvoření stínové vlády kritizovali a nyní děláte to samé. není to pokrytecké?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2015 15:43:03 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážená paní Adamičková,

Vidím, že se o politiku a dění kolem nás živě zajímáte. Proto asi víte, že se názory a postoje v politice vyvíjejí a tím dosti často i mění. Jak asi víte, svou účast na stínové vládě jsem sama nenavrhovala. Ptáte se na mou průpravu, resp. vzdělání. Jsem absolventka VŠ s ekonomickým zaměřením a v politice pracuji již řadu let. Nejprve v komunální politice jako starostka, později na krajském zastupitelstvu a nyní jako poslankyně zvolená do vedení Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Práce v politice mne velmi těší, zejména mne zahraniční politika zajímá, a budu ráda pracovat tam, kde bude třeba. To, že vytváříme stínovou vládu, je mediální zkratka. Máme vytvořeny expertní týmy, kterých jsem i já součástí.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová