Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 12:51:50 - pochod ve stínu

Příští prezident(ská volba)

Dobrý den. Za pár let máme další prezidentské volby a považuji za velmi rozumné pokračovat v zahraničně-politické linii stanovené prezidentem současným. Lumpenkavárna s největší pravděpodobností nominuje M. Horáčka. Předpokládám, že M. Zeman již kandidovat nebude a přestože Horáček není zrovna miláčkem davů, bude těžké proti němu nasadit silnou osobnost, která nezastupuje pouze jednotlivé levicové frakce, jako je tomu v případě Z. Škromacha a mladého Dienstbiera. Neobáváte se toho? Děkuji. pvs

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 14:04:00 - Jaroslav Foldyna
Vážený pvs,

samozřejmě, že se obávám, že se mediokracie jako nástroj finančního kapitálu bude snažit národu vymýt mozek a instalovat nám figurku, která nebude reprezentovat české národní zájmy, ale zájmy finančních skupin a nadnárodního kapitálu. Věřím, a považuji to za splnitelné, že si český národ toto nebezpečí také uvědomí a uvědomuje a nenecháme se opít rohlíkem. Je potřeba, aby si lidé uvědomili, že jsou to právě oni, kdo v této zemi může a musí rozhodnout. Proto považuji veřejnou diskusi nad budoucím kandidátem jako velmi důležitou, abychom našli člověka, který stejně jako současný prezident Miloš Zeman nebude jen papouškovat, ale bude mít vlastní názor, který bude vycházet ze široké podpory obyvatelstva, názor, kterému se říká národní zájem.

 
Děkuji a s pozdravem

Jaroslav Foldyna