ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 12:56:13 - doby

vznik nové strany

Už víte, jak se bude vaše strana jmenovat? A ojedete na výzvu Okamury ze strany? A pokud ano, kde budete brát finance na provoz nové strany? A jestli ne, nepotvrdíte tím, že jste jen prospěchář, který jde i přes mrtvoly a zůstává tam, kde o něj nemají zájem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2015 15:51:56 - Ing. Karel Fiedler
Název nové strany jsme zatím neřešili, není stanoven. Volební program jsme rozhodně neporušili, několikrát jsme jasně sdělili, že na něm rozhodně stavíme a diskreditoval ho právě Tomio Okamura, který jej svým vlastním počínám negoval. Copak nerespektování výsledků dnes už tři hlasování je nějaký demokratický princip ? Výzvu Okamury právě z tohoto důvodu akceptovat nebudeme. Do měsíce by měl proveden audit hospodaření, pak budeme přijímat nějaké rozhodnutí a plán jak dál. Opravdu si myslíte, že když jsme zvolili pro nás tu nejtěžší možnou cestu, že jdeme přes mrtvoly ? Žádné výhody nebo prebendy jsme tím přece nezískali - ani jsme tím nezůstali ve vládě (nejsme tam), ani se tím do ní nedostaneme (navíc o to nestojíme), a jak vyplývá, v Úsvitu žádné finance nejsou (což jsme tušili ...). Vy tom vidíte nějaký prospěch ?