MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 13:01:16 - doby

vznik nové strany

Už víte, jak se bude vaše strana jmenovat? A ojedete na výzvu Okamury ze strany? A pokud ano, kde budete brát finance na provoz nové strany? A jestli ne, nepotvrdíte tím, že jste jen prospěchář, který jde i přes mrtvoly a zůstává tam, kde o něj nemají zájem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 15:07:47 - MUDr. Jiří Štětina
1. Zatím o žádném novém názvu strany nevím, ale nejdříve je třeba vyřešit situaci v Úsvitu a to nejenom organizační, ale zejména ekonomickou. Nebudu se stále opakovat jako "někdo", kdo stále mele stejné fráze. Žádný puč, ale demokratické rozhodnutí!
2. Na výzvu předsedy ze strany neodejdu, viz. bod č.1 - to jsou základní atributy existence tohoto hnutí.
3. Není-li nová strana, resp. hnutí, nelze uvažovat o penězích. Můj otec mě učil: "Když na to nemáš, nemůžeš to mít". To platí nejenom při nákupu věcí, nemovitostí, dovolených a všech radostí, ale i při zakládání nových subjektů, společností a politických stran nevyjímaje.
4. Prospěchář jsem nikdy nebyl, peníze jsem si vždy vydělával poctivě a na úkor své rodiny, kterou jsem téměř o 50% svého volného času okrádal tím, že jsem pracoval, sloužil v nemocnicích, na záchrance, psal články, publikoval v odborných časopisech, organizoval sportovní, odborné a jiné akce akce a také pomáhal těm, kterým nebylo dopřáno domoci se svých práv občanských. Když jsem byl v podstatě "vyhozen z místa ředitele záchranné služby", kterou jsem od roku 1980 budoval, stal jsem se vhodným pro získání hlasů ve volbách. Takže nikoliv prospěch, ale spíše zneužití mého jména.
5. Úplně na závěr. Politika nebyl ani není můj životní cíl. Je to pouze nástroj pomoci občanům této země tam, kde "obyčejný člověk, tedy i já, pokud bych nebyl poslancem" nemá možnost ani nárok něco změnit. A co je to hlavní? Korupce, rozkrádání veřejných rozpočtů a klientelismus. Všechny strany a hnutí to mají ve volebních programech, ale jsou to pouze fráze a kecy. Až skončí toto velební období, velmi rád udělám inventuru a řeknu: Podařilo se nebo nedá se s tím nic dělat.
S pozdravem   Jiří Štětina