Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2015 23:17:45 - Jeroným Pražský

Nepřijde vám to jako pozdní lítost?

Léta jsem vaši stranu volil a jako živnostník věřil že vám jde o dobrou věc. Časem jsem ale nabyl nezvratné přesvědčení že vám jde jen o váš prospěch, respektive o prospěch vašich klientů. Chápete, že lidé jako vy už nikdy důvěru ostatních nesmí získat a doufám že snad už nezískají. Není vám hanba?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2015 15:15:13 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den, ODS jistě není stranou bez chyby a jsme si toho vědomi stejně jako mnohých pochybení, kterých se někteří naši představitelé v minulosti dopustili. Přesto jsem přesvědčena, že nelze soudit jen podle negativních zkušeností,ale rovněž podle zásluh, kterých naše strana za posledních 25 let nemá málo. Byla to právě ODS, která se v porevolučních letech nejvíce zasloužila o obnovu demokracie a vyrovnání se s minulým režimem. Ekonomické reformy, které vlády s účastí ODS nastartovaly, přinesly rychlý růst a výrazný skok v úrovni života obyvatel. ODS přispěla rovněž velkým dílem k tomu, že se naše země posunula z Východu na Západ a začlenila se do západních struktur (NATO, EU apod.). Po celých 25 let od revoluce byla jednou z hlavních opor svobody a demokracie. Za sebe mohu říct, že se nemám zač stydět. Jako poslankyně i jako starostka se maximálně snažím vykonávat svou funkci ve prospěch občanů ČR a obyvatel Prahy 2. Nemám za sebou žádné kauzy či skandály, svou práci dělám zcela transparentně a bez jakýchkoliv klientelistických vazeb. Důkazem pro to může být fakt, že se mi v loňském roce podařilo spolu s kolegy na Praze 2 znovu získat důvěru voličů a zvítězit v komunálních volbách.