ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 10:02:42 - MarLi

Babiš

Co říkáte na kritiku Babiše? Nemůže to ohrozit vaši spolupráci? A jak vy hodnotíte ANO? Podotýkám, že tato slova pronesl na kongresu ANO právě o ČSSD: Je to velká strana, právě taková, proti kterým jsme chtěli bojovat. Je zatížena kontroverzní minulostí a je zvyklá na nadstandardní rozhazování veřejných prostředků, kterým si kupuje své voliče.“

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 11:21:27 - JUDr. Jeroným Tejc
Dobrý den. Sociální demokracie už za sebou má více než osm let vládní odpovědnosti. Podle mého názoru převážně úspěšné. A to včetně hospodářské politiky, která se mj. projevila vysokými ročními přírůstky HDP. Značná část rozpočtových schodků za vlád ČSSD byla daní za dědictví po vládách ODS, zejména sanace bank a pozůstatky kuponové privatizace. Andrej Babiš teprve bude muset ukázat své schopnosti politika. Zatím hovoří převážně o svých plánech.
Z úst Andreje Babiše zní slova o „kontroverzní“ minulosti ČSSD velmi zvláštně.  Tato slova by se hodila spíše na jeho minulost. Ale nemá smysl posílat si podobné vzkazy. Důležité je prosadit změny, které napraví chyby minulých vlád a pomohou zlepšit život lidí v naší zemi. Hádky mezi ANO a ČSSD tomu nepřispějí.