Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 10:02:49 - MarLi

Babiš

Co říkáte na kritiku Babiše? Nemůže to ohrozit vaši spolupráci? A jak vy hodnotíte ANO? Podotýkám, že tato slova pronesl na kongresu ANO právě o ČSSD: Je to velká strana, právě taková, proti kterým jsme chtěli bojovat. Je zatížena kontroverzní minulostí a je zvyklá na nadstandardní rozhazování veřejných prostředků, kterým si kupuje své voliče.“

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 14:11:34 - Jaroslav Foldyna
Vážená/ý MarLi,

pana Babiše si svým způsobem velmi vážím. Není to obvyklý a tuctový člověk. Jeho slova na kongresu jeho politického hnutí beru s určitým nadhledem. Možná zmínka o minulosti je od něho poněkud úsměvná, možná opakované tvrzení, že není politik a oni nejsou politické hnutí a politická strana zní důvěryhodně jako suchá voda. S každým měsícem jsou občané konfrontováni s tím, do jaké míry hnutí ANO naplňuje jejich smysluplné heslo "ANO, bude líp". Nevím, jak pro občany, na to si musí odpovědět sami a jistě v příštích volbách odpoví.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna