Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2015 13:39:18 - Jezdec Karel

Jste ekonom ?

Pane poslanče, v poslední době se stále více vyjadřujete k ekonomickým problémům, avšak ekonomii jste nikdy nestudoval. Je to vliv Vašeho šéfa pana Kalouska, který tento systém propaguje již 20 let ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2015 9:58:45 - Ing. František Laudát
Vystudovaný ekonom nejsem.  Mám technické vzdělání a ekonomie je proti tomu poměrně jednoduchá. Ostatně, zodpovědnou ekonomiku ovládá každá zodpovědná hospodyně. Prostě, můžu dlouhodobě utrácet pouze to, co vydělám. Všechny ostatní přístupy jsou riskantní, či likvidační. Nevím, zda jsem jediný poslanec,  který je již druhé období v několika parlamentních výborech – hospodářském, rozpočtovém a petičním.  Tahle kombinace vám umožňuje neuvěřitelný přehled o tom, co se v této zemi děje. S tímto atributem nikdo mimo mě nemá nic společného. Navíc se věnuji problematice ekonomických a společenských krizí  ve vyspělých zemích. Na to mně skromný titul z Elektrotechnické fakulty ČVUT, výuka fyziky na Stavební fakultě ČVUT a osm roků práce ve Fyzikálním ústavu Akademie věd a praxe v oboru dopravy stačí.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Laudát