ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2015 22:42:27 - Reporter amater

Preference SPO jsou u nuly

Jak si to vysvětlujete ? Není už poptávka po stranách, které se jen vezou na slávě jiných ? Zeman je silná osobnost, což ve volbách neznamenalo, že se do Poslanecké sněmovny svezla na jeho slávě i tehdejší SPOZ. Proč se raději nepokusíte vytvořit vlastní koncept politiky, který by se oprostil od uctívání kultu Miloše Zemana. Ve své podstatě se nelišíte od TOP 09, která je taky založena na kultu osobnosti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2015 10:38:38 - Jan Veleba
 Já nevím, kde jsou preference SPO, určitě ne u nuly, protože jsme doposud neměli potřebu platit žádné agentuře, která výzkumy dělá, peníze za zařazení SPO do průzkumu. Já mám svůj koncept politiky a nejbližším mým cílem jsou krajské volby 2016, které rozhodnou o našem dalším postupu. Srovnání s TOP 09 nerozumím - já přece nepředstavuji roli nositele kultu osobnosti. Pokud tím myslíte pana prezidenta Zemana, pak musím upozornit, že přesně před rokem jsme změnili název strany a jeho jméno z něho vypustili. Pokud máte na mysli mou obranu prezidenta, pak nedělám nic jiného než to, že reaguji na opravdu velké množství podnětů z řad občanů. Já si opravdu nemyslím, že by mělo projít bez povšimnutí házení vajec na méně pohyblivého prezidenta v den státního svátku a v podstatě nepřetržité jeho dehonestaci. Jedním z mých aktuálních politických konceptů je obrana demokracie a pluralita a vyváženost názorů. Mám na mysli veřejnoprávní ČT. Například.