ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2015 8:30:38 - rollf

TV poplatky.

Dobrý den. Již delší dobu je diskuse, jestli platit TV, nebo neplatit. Jednoduchý návod. Skoro každý je napojen na digitální příjem (setelit), kde je možné si zvolit a platit určitý program, a ten mi je na televizi povolen. Tak proč si nemohu ze satelitu vyškrtnout programy čt a tím pádem neplatím poplatek. Vždyť to je tak jednoduché. Proč mně někdo nutí platit za něco, co stojí za h..... Děkuji a přeji mnoho úspěchú. Nedorostek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2015 11:00:26 - Jan Veleba

 Platit vás nutí proto, aby měl peníze a protože je to nastaveno tak, že platit musíte, tak má jistých ročně cca 7 mld. Kč a je lhostejné, co za ně odvádí za práci. Zákon o ČT je nastaven tak, že pokud máte televizi, tak musíte platit. Platit nemusí jedině ti, kteří televizi nemají a učiní o této skutečnosti čestné prohlášení. Současný generální ředitel ČT Dvořák se nedávno nechal slyšet, že i tuto výjimku by chtěl zrušit!

Jinak děkuji za podporu a zdravím.