ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2015 12:10:23 - Svvansea

Vyjádření podpory proti neuvěřitelné aroganci veřejnoprávní TV a RRTV.

Vážený pane senátore. Chci vám vyjádřit podporu ve věci nehorázných lží, manipulace a propagandy vysílané tzv. veřejnoprávní TV podle notiček Evropské komise. Sledoval jsem přenos jednání Rady TV 11.3. 2015 na www.nwoo.org a žasl nad jejich arogancí. Kromě toho, že tam v průběhu jednání většina rady celou dobu jedla a přežvykovala, smetli ze stolu připomínky koncesionářů a více méně i váš návrh. Rád bych vám vyjádřil, že si vás vážím za to, co v této věci děláte. A vážím si i pana prezidenta Zemana za jeho slova. Děkuji. Robert Matloch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2015 21:39:54 - Jan Veleba

 Vážený pane Matlochu děkuji Vám za podporu. Jsem o průběhu jednání Rady informován a silně mně to připomíná styl politbyra ÚV KSČ "soudruzi republiku si rozvracet nedáme". Ti také neviděli, neslyšeli a jak dopadli. Vím, že tímto přirovnáním rozlítím Pražskou kavárnu, ale mně nic přiléhavějšího nenapadá.

Jinak Vás chci ubezpečit, že budu v této věci pokračovat. Zítra mám svolanou tiskovou konferenci, na které představím svůj druhý návrh novely zákona, který se týká ČT.