Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 16:22:29 - flip

,,nové" vedení

Nepřijde vám, že byl celý váš sjezd jen fraška? vždyť co ze změní, když jsou ve vedení strany samí Sobotkovi pochlebovači?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2015 8:56:46 - Ing. Jiří Petrů
Dobrý den, nepřijde. Sociální demokracie vyšla ze 38. sjezdu značně posílena. Síla a soudržnost vedení funguje jako účinný prostředek a nezbytná podmínka pro budoucí úspěchy strany nejen při prosazování programu na centrální a regionální úrovni, ale také co se týče také výsledků voleb. Jsem přesvědčen, že nové vedení, do něhož vůbec poprvé usedly dvě ženy, je pro dva výše uvedené body zárukou. Nesmíte dále zapomenout na to, že ve straně existují ještě další orgány (ústřední výkonný výbor a předsednictvo), které mají rovněž svůj díl odpovědnosti na chod a vedení strany.Pokud však podpora od většiny delegátů sjezdu, které delegovala členská základna demokratické strany, je z vašeho pohledu pochlebování, potom se musím za moji podporu vedení, členů předsednictva, členů ÚVV a ÚKK počítat také za pochlebovače, neboť jsem měl mandát z okresní konference navržené vedení podpořit a rád jsem tak, s čistým svědomím, učinil. S úctou Jiří Petrů