ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 19:50:59 - Reporter amater

Vstupuje ČSSD do nové éry ?

Jaká bude vaše role v ČSSD ? Dosáhnul jste jistého úspěchu, podařilo se Vám smazat dvoukřídlí, a taky sjezd uzavřel kapitolu puče. Nově jste představitelem vnitrostranické opozice, což je v demokratické straně naprosto v pořádku. Jak se nové role hodláte zhostit? Budete volat po návratu hodnot do politiky ? Nebo hodnotový svět je už pasé a politická strana může být UNIVERZÁLNÍ jak pro voliče KSČM,TOP,ODS tak ČSSD? Myslím tím stranu ANO ? Není třeba vymezit hodnoty aktuálního světa ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 11:23:28 - JUDr. Jeroným Tejc
Dobrý den. Přiznám se, že nechci být opozicí. Od toho máme pravicové strany ve sněmovně. Mým úkolem bude pomáhat naší straně ve sněmovně prosazovat program, za který jsme byli zvoleni. A trvat na jeho principech. Strana bez hodnot může uspět ve volbách, ale nemůže uspět trvale. I proto je důležité, abychom si byli vědomi toho, na jakých hodnotách sociální demokracie stojí - tedy svoboda, spravedlnost a solidarita.