Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2015 12:31:42 - Vojtěch Vašíček

Činnost Zdenka Kapitána

Dobrý den, pane europoslanče, jsem moc rád, že se angažujete v kauze norských dětí, přestože se bezesporu jedná o věc velmi komplikovanou a najde se spousta takových, kteří se snaží úsilí Vaše i dalších politiků jako Petr Mach či Jitka Chalánková podkopat.
Chtěl bych se Vás zeptat, jak hodnotíte činnost ředitele UMPODu Zdeňka Kapitána v této záležitosti? Také si myslíte, že pouze hledá důvody, proč to nejde, když to ve skutečnosti jde?
Děkuji a přeji hezký den
Vojtěch Vašíček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2015 8:28:29 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Vašíčku,děkuji za dobrý dotaz.
Osobně si myslím, že namísto hodnocení jednoho nebo druhého rodiče, jsme měli jako Česká republika vyvinout maximální úsilí o to, aby se děti vrátili zpět do vlasti. To jsme bohužel neudělali.
Zdeněk Kapitán bude klíčovou osobou, která bude vyjednávat návrat dětí do vlasti. Teď je tu jasné zadání vlády a premiéra. Podle mě je nutné, aby se toto zadání naplnilo. A to je pro mě klíčové. A jaký kdo má názor. Kdybychom takto podrobně hodnotili rodiny politiků, možná bychom se podivili, co a kdo tam jak dělá :-)
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský