Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2015 21:15:41 - synapse

dobrý den,

chtěla bych se Vás tímto zeptat, zda jste ve skutečnosti nezůstala odéesačkou i s jejich viděním světa a toho,jak by naše společnost měla vypadat, a nepřestoupila do ANO pouze z důvodu pokračování a růstu své politické kariéry (v ODS již skutečně příliš perspektiva kariérního růstu není) - k této úvaze mne vede Vaše vyjádření, že by jste zřejmě byla pro koalici s TOP (sice řečeno kulantně - "o tom rozhodují voliči" ale v podstatě to vyjádření vyznělo ve smyslu,že by jste byla pro - a to přesto, že ti, kdož volili ANO jej volili proti TOP, tedy aby pan Kalousek a spol již zmizeli z PS. A jako pokračování odsáckého vidění světa mi připadá i Vaše přesvědčení, že bychom měli mít ve své vlasti umístěné vojenské základyn cizího státu (USA). Za upřímnou odpověď děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2015 14:56:47 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Dobrý den, vážená paní,

dík za Váš upřímný dotaz, na který chci rovněž upřímně odpovědět. Jak určitě víte, do aktivní politiky jsem vstoupila již před lety jako zastupitelka a pozdější starostka Krhanic, dále pak jako zastupitelka Středočeského kraje za ODS. Členkou hnutí ANO 2011 jsem se stala hned na jeho počátku a dnes vím, že moje rozhodnutí bylo správné, neboť v něm pro svou politickou práci, kterou mám ráda, nalézám dostatek prostoru. Navíc středopravicové zaměření hnutí odpovídá plně mé představě politického zařazení a jsou mi proto názorově bližší ty strany, které se v této části politického spektra pohybují. Vždy se však snažím mít na politické dění a události vlastní názor, i když se třeba neshoduje s názory jiných politiků.

Věřím, že jsem Vás svou odpovědí nezklamala a srdečně Vás zdravím.

Jaroslava Jermanová