MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2015 11:43:41 - Betinka

komise

Na jaké bázi pracovala vaše komise? Jak věřit, že byla nezávislá? Když každá strana tvrdíte něco jiného? A co říkáte na to, že nyní do vás Okamura kope jako do bývalého VV

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2015 16:33:46 - MUDr. Jiří Štětina
Odpovídám s menším zpožděním, omlouvám se. Nejdříve však bylo se závěry seznámeno předsednictvo Hnutí úsvit, potom byla tisková konference a nakonec bylo projednáno na poslaneckém klubu. V pondělí, v pořadu Reportéři ČT byla reportáž o jedné z firem (ATM a.s.), která měla smluvně zajištěn poměrně velký přísun finančních prostředků za služby, které v žádném případě neodpovídaly a hlavně nebyly potřebné. Protože totéž již bylo smluvně podepsáno (také Tomiem Okamurou) a propláceno firmě Celsianus a je třeba podotknout, že také za slušný peníz. Tato práce však byla dobře vidět a jednalo se o celkový servis hnutí a poslaneckého klubu. Zásadní však byla skutečnost, že revizor hnutí neprováděl kontroly financování, jak stanoví stanovy. Také je velmi zajímavý fakt, že pan Novák, měl uzavřenou smlouvu s Hnutím, která mu ročně garantovala přísun 600 tisíc Kč. Slušně řečeno, já jako lékař, musím za tuto cenu odvést podstatně víc kvalitní a odpovědné práce. Je jenom dobře, že tento pán, stejně jako předseda hnutí podali trestní oznámení. Policie bude šetřit a potom se uvidí. Na závěr však musím konstatovat, že v hnutí úsvit k žádnému puči nedošlo, jak někteří prezentují a mantra tzv. „přímé demokracie“ svého uplatnění nenašla, stejně tak jako boj proti korupci a bordelu. Výše uvedený pořad  ČT byl přímo symbolický a nechť si čtenář udělá svůj názor sám.

Jiří Štětina