Ing. Tomáš Pajonk

  • Svobodní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2015 14:53:53 - Vojta U.

registrační pokladny

Marek Černoch přišel s pro mě docela zajímavým názorem. http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Marek-Cernoch-21107/clanek/Registracni-pokladny-Ma-v-tom-vubec-ministr-financi-jasno-39746 Mohu vás požádat o vyjádření? Myslíte, že má pravdu a Babiš se snaží opět jen posílit svou moc a vliv

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.04.2015 11:47:14 - Ing. Tomáš Pajonk
 Tak můj názor na EET jsem vyjádřil zde. Po petici, kterou jsme minulý rok panu ministrovi předali a na kterou nám místo něj odpověděl někdo jiný formálními větičkami, že to dobře dopadne, mi to přislo jako symbolický vhodný protest.

http://echo24.cz/a/w3SsV/na-financni-urad-se-sekyrou-svobodni-rozstipali-pokladnu
Ale k tomu, zda je  to celé Babišova práce.
Možná ani ne, EET tlačí Svaz obchodu prý už docela dlouho, p. Babiš k tomu přidal pohádku jak tím zabrání daňovým únikům a potrestá Vietnamce.
Soudě podle připravenosti zákona, podle stavu prací na systému atd. to nejspíše ukazuje na totální diletantismus podřízených pana Babiše a jeho snahu to prostě protlačit, aby to už dopadlo, ať tak či tak.