ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2015 15:44:47 - mykeš

Mám pravdu

pokud si myslím, že z Úsvitu zbyly tři skupinky-Okamura a Fiala, ti co se postavili Okamurovi=Vy a nezařazení? Zajímalo by mě, jak se chcete dát dohromady a prosadit to, co jste slibovali.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 0:03:34 - Ing. Karel Fiedler

První část dotazu je víceméně správně, jen k Fialovi a Okamurovi bych připočítal a přiřadil Holíka-myslím, že se nedokáže zbavit růžových brýlí Okamurových planých slibů ( a lží )... uvidíme. O prosazení volebních programů všechny strany usilují, žádná nemůže garantovat, že je bude realizovat - to přece závisí na síle mandátu (počtu hlasů). Vždyť i strany současné vládní koalice dělají kompromisy a ústupky a zdaleka ne vše prosadí, byť se o to každá strana svým způsobem snaží. Hodně z původního programu znevěrohodnil Okamura - např. plané řeči o přímé demokracii, které se sám vyhýbal, a jím proklamovanou transparentnost ve světle jím nastrčených "chatrčových firem" raději ani nezmiňovat .... Kus našich slibů dokázal Marek Černoch prosadit a realizovat v exekuční novele - za předpokladu kolektivní shody jde leccos - Marek to jasně ukázal a dokázal. Zcela v naší režii (bez Okamurových excesů) je naše tažení proti pozměňovacích návrhům i celé novele energetického zákona a to, že předkladatel zatím výrazně změnil znění PN A-109 myslím můžeme pokládat za náš úspěch. Doufám, že náš tlak přispěje k jeho úplnému zamítnutí. Chceme být konstruktivní a komunikativní opozicí, ne planými křiklouny, jakým se stal Okamura. Jistě i Vy budete bedlivě sledovat, zda a co se nám podaří prosadit. V parlamentním systému bez komunikace s konkurenty nic prosadit nelze - a i to je pouze předpoklad. Hezký den.