Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2015 7:39:06 - Venda-jogista

jak moc jsou předvidatelné např.USA?

Díky za odpověď a jeden dotaz je v titulku.
USA, aniž by se to předem vědělo, tu napadnou nějakou zemi, tu nepředvidatelně zabíjí svými drony svatebčany či omylem dodá zbraně ISIS......? Tuším, že je pro tebe asi těžké odpovídat, protože čí chléb jíš, toho píseň zpívej, že ano? Tady ti dávám pro ilustraci otřesný dokument. Pan kníže, málem náš prezident. Kosovo si svoji nezávislost získalo za přispění masového zabíjení a pomocí bomb a raket NATO. Krym zvolil pokojnou, dalo by se říci sametovou cestu, i s referendem. Rozdíl byl podstatný, nejméně ti mrtví tam a klid na Krymu.
Vidíš, prosím, v něčem mezi Kosovem shodnost?
Nemá Západ obyvatelům Krymu za zlé to, že tam nemohl dodat žádné zbraně a trochu si tam zaválčit?

http://www.freepub.cz/2015/karel-schwarzenberg-zduvodnuje-uznani-nezavislosti-kosova/

Jako starší člověk ti mohu poradit. Měl pravdu a zemřel pro ni. A nekupčil, ač již na začátku měl skvělou nabídku od Satana.
Slunce i pro tebe.
Václav Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2015 20:21:53 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vašku,děkuji za dotaz i pozdrav.
Já ohledně toho Krymu mám pochybnosti právě kvůli té "sametovosti". Rusko na začátku lhalo, což Putin přiznal v nedávném televizním dokumentu, který jsem si pětkrát přehrál, abych tomu věřil. Říkalo že tam nemá vojáky, nakonec se ukázalo, že je tam má a další a další věci. 
Já nejsem stoupencem žádné mocnosti, ale jsem Evropan a věřím v silnou Evropu, která musí být schopná hájit svou suverenitu a své zájmy.
Krásné Velikonoce přeje Tom