MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2015 10:32:56 - Miloš1

ODS vyvěšuje seznamy nežádoucích osob

Vážený pane místopředsedo Senátu. Poslankyně ODS Němcová včera interpelovala premiéra Sobotku s výzvou vyvěsit ve sněmovně seznam jakýchsi nežádoucích webů a občanských iniciativ, které podle ní podporuje Rusko. Domníváte se, že V. Havel, který tak bojoval za občanskou společnost a svobodu, by s podobnými seznamy souhlasil? Není zde již zase doba pálení knih, které prosadil Goebbels r. 1933 v Německu? Není zde již zase doba represí za lidské svobodné myšlení, doba normalizace? Máme se obávat koncentračních
táborů, případně gulagů za to, že nestojíme u cesty s americkou vlajkou? Děkuji. Miloš Votýpka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2015 22:35:14 - MUDr. Přemysl Sobotka
Ano, také se obávám o vývoj demokracie u nás. Ale vy snad máte pocit, že kdo nestál s americkou vlajkou u cesty má problém? To je směšné. Naší demokracii ohrožují přátelé starých totalitních komunistických pořádků, oligarchové vlastnící média a působící v politice. Snaha vytěsnit diskusi a politickou oponenturu pod záminkou řízení státu jako firmy. Víte , kdo takhle mluvil naposled? Hitler a Stalin. Jejich pohrobci jsou nebezpečím demokracie.