Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2015 11:17:43 - Venda-jogista

pluralita

V souvislosti s dotazem hanky.plné mám na tebe dva poslední dotazy a slibuji, že se dříve s dalším na tebe neobrátím, leda až po svátcích.

Existuje v naší straně KDU-ČSL pluralita a mohou mít členové strany na své špičkové a volené zástupce dotazy, které se jiným lidem mohou jevit jako třeba až nefér, či až hloupé?

Myslíš si, že mé dotazy tobě či straně mohou škodit?

Děkuji. Ještě info- vidím titulek z apríla o tvé práci v norské školce. Jel jsem vlakem s krajanem, který pracuje v Norsku, v sociálních službách, konkrétně je právě v norské školce. Práce s norskými dětmi i rodiči se mu tam líbí. Jeho česká manželka pracuje ve výzkumu jedné VŠ v Bergenu. Mají malé děti. Říká, že jiná země i jiný mrav / potažmo zákony/

Paní hance.plné - Vy byste raději, když bych se podepisoval nějakým anonymním nickem, že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2015 20:24:26 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vendo,ano, odpověděl jsem na to otevřeně. Pluralita je ve stranách důležitá. Někteří lidé nesouhlasí s mými názory. Žádný dotaz nemůže nikomu škodit. Je potřeba, aby politik dostával i nepříjemné dotazy. A první, komu by se měl zpovídat, jsou jeho voliči :-)
Krásný den přeje Tom