Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2015 21:15:38 - Martin Liška

Co Vás vede k propagaci USA na území ČR ?

Dobrý den přeji,
rád bych se Vás zeptal, co spatřujete přínosného na tom, aby armáda USA pobývala v ČR, když se již jednou občané ČR vyjádřili, že americkou ani jinou armádu zde nechtějí. Měla zde být původně v Brdech a měli zde být umístěny jejich základny. LId to odmítl, Vy trváte stále na svém. Další otázkou s tím související by bylo, jak jste došel k tomu a co vidíte oprávněného na tom, že by se měl velvyslanec USA vyjadřovat k jednání pana Prezidenta Miloše Zemana? Nemylsíte, že pokud by se měl vyjadřovat, tak max. mezi 4očima, nikoliv pomocí médií, navíc na cizím území - tedy našem. Kdyby se vyjadřoval např. panu Obamovi, proč ne, ale v našich médiích? Děkuji Vám za Vaši laskavou odopvěď. Martin Liška, politik za stranu ANEO.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2015 11:51:45 - Karel Schwarzenberg
Dovolte, abych Vás upozornil na omyl, že v Brdech neměla být základna USA armády, ale jen radar. Co se týká přítomnosti amerických vojáků v ČR, na to mohou mít různí lidé různé názory, já to vidím spíše kladně.