MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2015 4:38:31 - Vilma Duspiva

Kdo jste, že kritizujete chování OBČANY ZVOLENÉHO prezidenta?

Pane 1.místopředsedo Senátu, absolvente VUML. Za komunistů jste vystudoval medicínu, žádný disident jste tedy nebyl, naopak. Od roku 1996 jste obsadil Senát, kde sedíte dodnes. Kdo vás tam volí, netuším. V přímých volbách prezidenta jste od občanů získal 2,46%, tedy mizivou podporu. Nepodpořila vás ani vaše partaj ODS, zřejmě ví, proč. Přesto otevíráte dveře do Senátu zástupci země, která vraždí po světě statisíce dětí. Kdo vám na to dal právo? A kdo vám dal právo kritizovat jednání prezidenta republiky, kterého si, na rozdíl od vás, zvolili občané této země? A poslední otázka: Co, kromě šíření nenávisti a rozeštvávání společnosti svými výzvami, jste pro naši zemi udělal? Za 20 let vašeho politického působení nevím vůbec o ničem. Děkuji za odpověď. Vilma D.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2015 22:10:21 - MUDr. Přemysl Sobotka
Dobrý den. Děkujete za otázku, ale není zcela zřejmé na co se ptáte. Zkusím to tedy podle otazníků. Právo na to být senátorem mi dali voliči. To znamená občané s volebním právem. Jste trochu v rozporu s vaší vstupní větou. Ano, například z pohledu komunistů nebo stalinistů jsem této zemi bezesporu posledních dvacet let škodil. Ale pokud oni to říkají, jsem si jist, že jsem dělal svojí práci demokratického politika dobře.