Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2015 15:34:07 - Rudla

Oslové???

Opravdu vypadáme jako oslové? Plurál by byl na místě, kdybyste blíže specifikoval, ve kterém stádu oslů se cítíte být zařazen vy osobně. Já se oslem necítím a ani spousta lidí v mém okolí se osly být necítí a ani nemají dojem, že by tak vypadali. Kdo je tedy těmi osly? Ti co volili Zemana? Nebo ti co volili ANO? Já si myslím, a soudím tak podle vývoje ve společnosti, který pečlivě sleduji, že osli jsou spíše ti co volili Karla s čírem. Osli jsou spíše ti, kteří volili ANO. Ani jedněm to nemám za zlé. Jenom podotýkým, že chybu může udělat každý. Ale jenom vůl ji opakuje. A věřte,, že mnoho "oslů" už prozřelo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2015 18:27:26 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Milý Rudlo,
cítit se můžete, jak je Vám libo. S tím, koho kdo volil ve volbách, které byly konec konců tajné, to má pramálo co společného. Jako stát ale bohužel vypadáme, jak vypadáme. 
Sympatizantům Putina nebo dob, kdy nás měl v moci Sovětský svaz, se věci také určitě jeví jinak, jen si je zkuste poslechnout. To už je život.
J. Zlatuška