ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2015 10:57:14 - Marek Horvát

muslimové

Podle výzkumu amerického institutu Pew Research Center do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů (především díky natalitě). Mám to z článku serveru Aktuálně.cz. Myslíte, že tomu je skutečně tak, a pokud ano, co s tím? Nehrozí nám nebezpečí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2015 9:07:11 - Ing. Karel Fiedler
Tuto skutečnost ( fakta resp. prognózy ) není dobré podceňovat a my to určitě nečiníme. V sobotu se koná v Praze konference, kterou pořádá iniciativa IVČRN, kde budou zástupci poslanců, senátorů, právníků, aktivistů a dalších diskutovat a hledat reálný návrh opatření ( vyhýbám se termínu řešení ) této věci. Znovu opakuji, že v ČR máme výhodu, že islamismus u nás nenarostl dosud do té míry, jako v západoevropských zemích. Nebezpečí nám hrozí, pokud se budeme tvářit, že to problém není a necháme jej dojít tam, kam to nechali např. ve Francii, Belgii, Uk a jinde ... Určitě patřím na stranu těch politiků, kteří s tento problém uvědomují a chtějí hledat zavčas jeho řešení. Je však potřeba, že aby nás ve Sněmovně byla většina. Bohužel už typické je, že názor např.  vládního hnutí ANO k této problematice je téměř nedohledatelný a nevyjadřují se k tomu. Navrhuji poptejte se i tam ? Hezký den.