Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2015 10:59:32 - Marek Horvát

muslimové

Podle výzkumu amerického institutu Pew Research Center do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů (především díky natalitě). Mám to z článku serveru Aktuálně.cz. Myslíte, že tomu je skutečně tak, a pokud ano, co s tím? Nehrozí nám nebezpečí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 15:42:58 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 Dobrý den, pane Horváte,

pokud je mi známo, vycházejí všechny předpovědi výzkumných institucí ze současného stavu a dosavadního trendu vývoje. Zbytek tvoří matematické propočty, které patrně nelze zpochybňovat. Podobně jako Vy i já se zabývám úvahami o tom, zda Evropě a především našim občanům nehrozí nebezpečí, o kterém se zmiňujete. Zúčastňuji se mnoha diskuzí i konferencí na toto téma a mám za to, že evropským západem doposud propagovaný multikulturalismus selhal, tak jak konstatovala již před časem i paní Merklová. Uprchlíkům z muslimských zemí je určitě třeba pomáhat, ale pomoc jim poskytovat v jejich zemích nebo v zemích podobné kultury. Tím by se mohl dosavadní trend demografického vývoje v Evropě podstatně změnit.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová