Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2015 7:36:39 - Milová

demokracie ?

Dobrý den
Proč je neustále kritizována Evropa, že dělá pro uprchlíky málo ? Neměla by spíš kritika směřovat na bohaté státy v Africe ? Proč se nesnaží nabídnout pomoc, aby vůbec nemuseli opouštět pevninu? Neni to strach z uprchlíků, spíš reálný pohled - stačí Francie od ledna zmařila policie 5 atentátů.Jak se začlení tisíce mladých mužů, jen u nás je půl milionu nezaměstnaných - hraní fotbalu a učení jazyka jim dlouho stačit nebude i když dávky jsou určitě fajn.Zajímá někoho, jak budou přijati v nových zemích a co na to ti co s nimi budou žít ,připadá mi že špičky EU jsou svět sám pro sebe.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2015 8:05:57 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Milová,děkuji za skvělý doraz.
Ano, měli bychom kritizovat státy v Africe a Asii a chtít po nich zodpovědnost. Řady z nich přijímají pouze pomoc, ale málokteré se snaží opravdu něco změnit.
Je potřeba lidem otevřeně říci, že řada z nich prostě žádný azyl v EU nedostane z důvodu, že se jedná o ekonomické běžence. EU nemá kapacitu přijmout stovky tisíc ekonomických imigrantů a začlenit je a v tomto duchu bychom měli začít jednat. Prostě i rozjet kampaně, které budou vyvracet mýty mezi uprchlíky.
S pozdravem Tomáš Zdechovský